Made by Bert

Fleur je eethoek op met een eettafelbank

We nemen meerdere keren per dag plaats aan tafel om van onze maaltijden te genieten, om er de dag door te spreken en samen te zijn met ons gezin of met vrienden. Dit maakt de eethoek een belangrijke plek in ons huis. Veel mensen willen deze plek daarom mooi aankleden en sfeervol maken. Ze willen hun eethoek laten leven. Dat is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe creëer je een gezellige en knusse sfeer zonder af te doen aan de praktische kant van een eethoek? Eettafelbanken kunnen helpen om een gezellige sfeer te creëren en dragen bij aan het behoud van de praktische kant van een eethoek.

De eettafelbank: praktisch én gezellig

Een eettafelbank is een zitbank die je ter vervanging van eettafelstoelen aan de lange kant van je eettafel zet. Je kunt de eettafelbank combineren met eettafelstoelen of alleen eettafelbanken gebruiken. Doordat er geen stoelpoten of armleuningen in de weg zitten, kunnen er meer mensen aan een kant van de eettafel zitten. Er zijn veel verschillende soorten banken van verschillend materiaal. Genoeg mogelijkheden dus en dat is natuurlijk heel fijn. Er is dus altijd een eettafelbank te vinden die past bij jouw huishouden, smaak en interieur. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een bank met of zonder rugleuning en een bank met of zonder bergruimte.

Bijpassende accessoires

Om nog meer sfeer te creëren kun je je eethoek aanvullen met bijpassende accessoires. Bijvoorbeeld kussens, dekens en kaarsen. Dit is meteen een praktische accessoires keuze. Wanneer je alle plekken op de eettafelbank nodig hebt, zijn kussens en dekens snel weggehaald. Je kunt ook voor seizoensgebonden accessoires kiezen, zoals kerstdecoratie, zomerse kleuren of planten. Met de accessoires kun je alle kanten op. Geen inspiratie? Bekijk dan eens interieurblogs. Op interieurblogs worden wekelijks nieuwe woontrends besproken. Handig om inspiratie op te doen en om op de hoogte te blijven van de laatste trends.